Депутат обласної ради Ігор Гузь стверджує, що в селі Пульмо Шацького району протягом останнього року приблизно 600 земельних ділянок віддали представникам «еліти». Він вважає, що правоохоронці повинні перевірити ці факти в частині дотримання «земельних» законів України.

Про це він розповів 14 листопада під час 13-ої сесії облради.

Так, обранець громади озвучив запит до голови ОДА Бориса Клімчука, прокурора області Андрія Параки та начальника регіонального управління Держкомзему Василя Василенка.

Зі слів обранця громади, протягом останнього року в селі Пульмо приблизно 600 земельних ділянок передали не мешканцям села, а представникам еліти. Як стверджує Гузь, це – працівники правоохоронних органів, чиновники тощо.

«Під час зустрічі з жителями Пульма неодноразово звучало прізвище Клімчука, як людини, яка безпосередньо причетна до виділення землі і користування», – зауважив Гузь.

Тож він запропонував створити спеціальну комісію, яка перевірить законність виділення землі в Пульмо. «Тим більше там вже були заворушення, в яких брали участь майже 300 людей, які не згоджувалися з виділенням земельних ділянок», – додав депутат.

Окрім цього, він пообіцяв опублікувати списки людей, які володіють угіддями в Пульмо.

Однак ініціативу колеги обранця громади не підтримали. «За» проголосували лише 19.

Волинські новини


Попередня новинаБашкаленку радять написати заяву на звільнення через 12% для ПР на Волині Наступна новинаВиборчий округ №21: програна битва не є програною війною!