На Волині влада бере чергових заручників!

Сьогодні Майя Москвич, 23-літня лучанка, лідер всеукраїнської молодіжної організації “Національний Альянс” та мій помічник як депутата Волиньради, офіційно стала підозрюваною в кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаю, що 5 лютого в межах кампанії бойкоту бізнесу регіоналів у Луцьку, активісти навідалися до закладів, що належать членам цієї партії або їхнім сателітам. Роздавали агітаційні матеріали, клеїли наліпки та вилили декілька відер пофарбованої в червоний колір води під двері цих офісів.

Тобто за наліпку на склі та вилиту воду під поріг, активістку хочуть посадити за грати на чотири роки! Важливо розуміти, що заяви до міліції писали окремі місцеві керівники, які представляють на Волині бізнес регіоналів. Без сумніву ми опублікуємо, хто саме це зробив, країна повинна знати своїх “героїв”!

За декілька днів відбудеться суд по визначенню міри запобіжного заходу, не виключено, що прокуратура знову буде вимагати посадити Майю під домашній арешт з носінням електронного браслету, в народі кажуть кандали.

Нагадаю, деякий час тому Майю намагалися посадити за грати, за перевернутий портрет януковича який вона, разом з іншими активістами повісила на ялинці…

Очевидно, справа честі для кожного з нас, не дати звірям в погонах втілити свої злочинні наміри! Всі повинні бути максимально мобілізовані, брати участь в акціях солідарності та протесту!

p.s. Хочеться передати щирий привіт лідерам опозиції, поки Ви тижнями “узгоджуєте” незрозумілі статті нової Конституції, людей на місцях калічать/б’ють/переслідують/садять за грати…

РЕПОСТ!!!


Попередня новинаМова Наступна новинаЗ надійних джерел надходить тривожна інформація