Коли в кінці лютого на Волині революційно-люстраційні процеси були в найактивнішій фазі, одним із об’єктів революціонерів стала Волинська обласна клінічна лікарня на чолі з старожилом Волинської медицини, а йому вже за сімдесят, Іваном Сидором. Те, що в лікарні був створений такий собі сімейний клан знали всі, як і про масу інших зловживань та порушень. Але вдаючися до певних маніпуляцій, тиску, переговорів та наскільки я розумію “руху коштів” революційний запал вдалося збити і для Івана Сидора все стало на свої звичні дореволюційні місця.

Але от на днях, завдяки сміливим журналістам видання “Четверта влада”, тема обласної лікарні знову на вустах. Їхнє розслідування очевидно повинно зацікавити правоохоронні органи і відповідно ініціювати певні кадрові рішення керівництва області. Очевидно, але не стовідсотково…

Не скажу, що я маю пряме відношення до цього журналістського розслідування, але як заступник голови Волиньради готовий допомогти встановити справедливість та законність.

Так от саме сьогодні до мене зателефонував один з братів Балабашів, які у Луцьку відомі як “Балабеники” і безапеляційно заявив про наступне: “Ти причетний до цієї статті, скажи де ти живеш, я вже виїжджаю. Та й взагалі за таке тебе вже давно повинні вбити, ти догрався!”. Дзвінок зроблений з номеру 098-670-03-79 о 19:07 за київським часом.

Це вже не перша спроба даного, неодноразово судимого громадянина, мені погрожувати. Вперше це відбулося в березні, як по телефону так і в приміщенні обласної ради. Моя відповідь як тоді, так і сьогодні була однозначна, ніхто такими методами на мене ніколи не вплине. Це звичайний бандитизм!

Очевидно в понеділок подам заяву в правоохоронні органи і не тому, що боюся, я завжди йшов по лезу ножа, а тому, що після Майдану такі підходи у вирішенні будь-яких питань повинні бути викорінені.

Наразі мушу зазначити, що моє бажання викорчувати медичну мафію ще більше зросло, а спроба залякати лише підлила масла у вогонь. Будемо боротися! Підключайтеся!

Далі буде)

p.s. Видання “Волинь-нова” так пише про братів Балабашів.

“Свою “діяльність” брати Олександр та Валерій Балабаші розпочали ще у 1991 році. Саме у роки становлення незалежності України вони знайшли легкий спосіб заробляти чималі гроші. Група “Балабеників” була однією із тих, що свого часу долучилися до “розподілу” сфер впливу обласного центру Волині. Близько 10 років група злочинців, яка складалася майже із 20 чоловік, п’ятеро із яких уже засуджені, під керівництвом Олександра і Валерія наганяли жах, тримаючи у своїх руках підприємців і змушуючи їх платити за “дахування”.

vYzS_NyM1fA

Далі буде)


Попередня новина Волинським волонтерам потрібні машини,-Ігор Гузь Наступна новинаА Ви з ким?