Вчора відомий екс-керманич нашого краю Б.П. та перспективний керманич краю В.П. провели плідну зустріч в Адміністрації Президента. Обговорювали кадрові питання, зокрема і пизначення заступників голови ОДА та голів РДА.

Так от, що я хочу вчергове сказати. “Жити по-новому” це залучати нові кадри, які мислять по новому і були непричетні до режиму кривавого ублюдка. Так от раджу майбутньому керманичу області залучати саме такі кадри, а їх в області достатньо, вибір великий. І тоді громада та політичні друзі/конкуренти сприймуть будь-які кадрові рішення адекватно. Є результат президентських виборів і тут не може бути дискусій.

Але якщо в нового керманича області за спиною будуть стояти “царі” і саме вони будуть розставляти “свої” кадри, відновлювати “свої” схеми, повертати механізми силового впливу на політичних супротивників, які використовувалися ще декілька місяців тому, то нічого путнього не буде.

Будуть штурми, шини надягнуті комусь на шию і ще багато чого цікавого. Чи я погрожую? Зовсім ні, просто акцентую на готовності чинити спротив поверненню тих, на руках у яких кров Героїв Майдану.

p.s. Шановні “друзі”, як підете по шляху співпраці з злочинцями, то вже сьогоді можете готувати загони місцевих тітушок бо буде гаряче… У нас іншого шляху просто немає)

Далі буде)


Попередня новинаІгар Гузь: "Калі беларусы будуць на фронце — шмат для каго гэта будзе сігналам" Наступна новина Ігора Гузя зацікавила висока пенсія