Вчора побував у Ковелі. Патріотична громадськість запросила до участі у Віче де головним питанням порядку денного стала оцінка результатів виборів до парламенту, як в країні в цілому так і у виборчому окрузі №21 Мав розлогий виступ з цього питання де намагався донести свою точку зору. В принципі вона збігається з змістом моєї статті: “Виборчий округ №21: програна битва не є програною війною!”. Після виступу відбулася бурхлива дискусія, все-таки люди небайдужі до майбутнього своєї країни.

Приємно було чути, коли присутні наголошували, що ковельчани та жителі Ковельського району саме мене обрали своїм народним депутатом) І дійсно не зважаючи на масштабні фальсифікації результати виборів в окрузі №21 наступні:

- м. Ковель:
Гузь – 42,96% Івахів – 30,34% Смітюх – 16,48%

- Ковельський район:
Гузь –  34,80% Івахів – 34,33% Смітюх – 24,65%

- Старовижівський район:
Гузь – 34,19% Івахів – 47,20% Смітюх – 14,25%

- Шацький район:
Гузь – 30,50% Івахів – 48,25% Смітюх – 11,39

- Ратнівський район
Гузь – 32,79% Івахів – 38,70% Смітюх – 21,58%

Наразі особисто я прийняв рішення і надалі активно працювати в окрузі, правда в якості депутата Волиньради. Таке рішення підтримала і моя команда. За час виборчої кампанії я отримав сотні особистих звернень громадян, вивчив десятки проблемних питань територіальних громад цього регіону. Для вирішення цих поблем будемо підключати діючих народних депутатів, наразі декілька раз тут бували і Леся Оробець і Андрій Парубій, думаю вони відгукнуться на мою пропозицію допомогти! Та й не тільки вони..

Окрім того громада вимагала реального контролю над діями новоспеченого депутата-олігарха, зокрема і в контексті виконання своєї виборчої програми та відповідності політичної позиції задекларованим цінностям. Адже божився, що не буде вступати до фракції “Партії регіонів” та не підтримуватиме “злочинний режим”. Поживемо – побачимо, чекати лишилося недовго…

Отже до роботи!


Попередня новинаВиборчий округ №21: програна битва не є програною війною! Наступна новина2015