Вже з понеділка Волинь отримає нового губернатора. Позавчора Кабінет Міністрів України затвердив кандидатуру Володимира Гунчика. Чекаємо офіційного повідомлення на сайті Президента України та представлення нового керманича.

Для всіх тих хто творив Революцію гідності на Волині це буде певним тестом на революційність. Всім відомо, що тіньовим кардиналом “нової влади” хоче стати, поки свідомо не пишу, що вже ним є, Борис Клімчук та вся його братія регіоналів.

Я не буду захищати тих хто сів у кабінети на Київському майдані чотири місяці тому, а це переважно члени Батьківщини та Свободи. Багато було ляпів, багато помилок, неефективності та незлагодженості. Очевидно для більшості волинян нічого суттєвого не змінилося. В принципі як і для більшості українців.

Але це абсолютно не означає, що область потребує відновлення системи влади Клімчука, відкатів, поборів, хабарництва та тиску та політичних супротивників. Приходу у владні кабінети тих хто вчора був у перших лавах ПР, а вже сьогодні готовий присягнути новообраному Президенту.

Чи ковтнемо ми це? Чи будемо чинити опір і не дамо повернутися “колишнім”? Чи просто будемо байдуже спостерігати стаючи співучасниками повзучої контреволюції?

Все залежить від нас, від кожного з нас…

BaCYhwY0V1Y

Далі буде)


Попередня новинаСесія Наступна новинаРеволюція гідності