Після сьогоднішнього “блокування” приміщення Волинської ОДА події набирають нових обертів. За словами начальника обласної міліції, генерала Терещука, незабаром буде відкрито кримінальне провадження стосовно цих подій. Мета – залякати учасників протестів, в першу чергу організаторів і Ви не помилитеся коли подумаєте, що першою у списку буде моя скромна персона)

Сьогодні цілий день під наглядом працівників МВС та СБУ, окремі працівники Волинської ОДА писали заяви про те, що їм перешкодили потрапити на робоче місце. Робили це під шантажем отримати догану або ж і звільнення.

В принципі у демократичній державі довести, що саме протестувальники блокували приміщення ОДА було б важко. Коли люди зібралися, усі входи та виходи були заблоковані працівниками міліції, які нікого окрім депутатів та журналістів не пропускали. Таких міліціонерів було аж 160 осіб. Я особисто вважаю, що сьогодні саме міліція заблокувала будівлю Волиньради)

Такими погрозами мене та колег не залякаєш! Ми готуємось до юридичного спротиву, депутат Луцькради Андрій Осіпов вже зголосився захищати можливих фігурантів справи, думаю ще підключимо адвокатів та юристів.

Є інша сторона медалі. Сьогодні я спробував пройти до кабінету голови ОДА Бориса Клімчука, адже депутат місцевої ради має першочергове право на невідкладний прийом будь-яким керівником ОДА. “Друзі” Клімчука, які є чи то колишніми афганцями і силовиками, чи просто місцевими тітушками, не дали мені цього зробити. Оце і було правдиве блокування державної установи невідомими особами)

Наразі запрошую усіх, завтра 4 грудня о 9:00 відвідати сесію Волиньради, яка вже вдруге спробує дати оцінку політичній ситуації в країні!

Працюємо далі)


Попередня новинаВідставка Наступна новинаОдин із «друзів» Клімчука сидів у тюрмі, – депутат