До речі, поки країна обговорює гопоту та побиття журналістів, на “опозиційному фронті” відбулась цікава подія – Народний Рух України та Українська народна партія об’єднались у партію “РУХ”.

Це такий собі маневр в тилу Об’єднаної опозиції “Батьківщина”. По-суті три депутати рухівці (Тарасюк, Чорноволенко, Королюк) або вже покинули партію або ж їх змушують це зробити. Тобто на противагу поки єдиному опозиційному тріумвірату, на додачу до Ющенка та Ляшка з Королевською, сколочують таку-собі “патріотичну кантору” з славною назвою…

Ну і ще, є цікава інформація, що новий/старий лідер партії РУХ Василь Куйбіда вже розпочинає свою президентську кампанію.

Хтось скаже, що це напівмертві утворення, що мають мінімальний вплив, але навіть 2-3% голосів будуть грати свою роль для регіоналів, особливо в контексті просування бажаного супротивника у другий тур президентських виборів 2015 року.


Попередня новинаІгор Гузь: "На Ковельщині вирубують дерева, незважаючи на думку місцевих громад" + ФОТО Наступна новинаВ принципі все правильно...