Сьогодні у Ратному відбулася громадська акція «Геть молочну мафію!», що мала на меті привернення уваги громадськості та правоохоронних органів, щодо ситуації з заборгованістю ПрАТ «Ратнівський молокозавод» та ПАТ «Ковельмолоко» жителям району майже 2,5 мільйони гривень за здане молоко.

Суть заходу полягала у безперервному проходженню по пішохідному переходу активістами та селянами з навколишніх сіл. До речі, такого роду акція стала першою в районі, ну принаймні за останні 20 років.

Але мова про інше, під час акції невідомі мені особи здійснювали фото та відеозйомку. Їм у цьому не перечили. Пізніше місцеві жителі підказали, що ці люди мають пряме відношення до виборчого штабу члена Партії регіонів Степана Івахіва.

Після завершення заходу я та активісти районного виборчого штабу Об’єднаної опозиції «За Батьківщину» виїхали для зустрічі з активістами у селі Видраниця. Невідомі на автомобілі пересувались за нами, так би мовити по п’ятам. Вирішив спинитись і вияснити, хто вони такі. На жаль переслідувачі відмовились спілкуватись і відповідно не представились. Після таких моїх дій, видно перелякались та поїхали до Ковеля.

Степан Петрович! Ви оці “шпигунські штучки” кидайте.

p.s. Відповідні депутатські звернення, які я скерую до правоохоронних органів області надійдуть на їхню адресу вже завтра. Треба поставити крапку у цих “шпигунських історіях”.

p.p.s. Хочу вибачитись, за деяку нестриманість у своїх висловах. На жаль робота нервова. То дороги перекриваю, то з шпигунами борюся.

Далі буде…


Попередня новинаАнонс: Громадська акція "Геть молочну мафію!" Наступна новинаGoogle