У мене у фейсбуці близько двох тисяч людей, що проживають в Луцьку та Волинській області. Хтось додавав мене, когось я, але не в цьому суть справи.

Маю таке прохання – підкиньте цікавих та резонансних справ для того аби трошки поколшматити представників органів влади, звичайно пріоритет надається членам Партії Регіонів.

Тендерні порушення, земельні дерибани, злодійства міліціонерів, питання контрабанди, відмивання коштів, участь у браконьєрстві, махінації з наданням державного житла, відкати чиновникам, хабарництво у навчальних закладах і т.д.

Методика проста, Ви надаєте інформацію і чим більш деталізованою вона буде, підкріплення документами та фактами, тим краще, а я даю їй хід на сесіях обласної ради, підключаю народних депутатів, ЗМІ, правоохоронні органи і т.д. Робимо хвилю аби питання були вирішені, злочинці були притягнуті до відповідальності, влада боялася безкарно вчиняти протиправні дії…

Інформацію можна передавати анонімно, для цього є ця сторінка, моя електронна пошта чи скажімо інтернет-приймальня на моєму особистому сайті (http://guzj.info). Можна просто обговорити комплекс цих питань особисто при зустрічі.

Не вірите, що справу можна зрушити з місця? А може варто спробувати! Усі прохіндеї, найбільше бояться світла (розголосу, уваги ЗМІ, незручних питань від сусідів, родичів, знайомих).

Якщо є якісь аргументовані зауваги до моєї скромної персони то очевидно варто підключати до цих справ когось іншого, як маєте довіру до депутатів з Батьківщини чи Свободи то вперед!

p.s. Чи не побоюсь я піднімати якісь надто болючі чи небезпечні теми? Ну так давайте почнемо працювати і тоді перевіримо)

p.p.s. Нещодавно на зв’язок вийшов екс-працівник міліції, котрий за пару днів має передати пару резонансних справ… Сказав просто: “Вірю, що Ви зможете, щось з тим зробити!”.


Попередня новинаАбонент відсутній... Наступна новинаІгор Гузь Борису Клімчуку: "Не ламайте депутатів через коліно!"