Відвідав десять сіл мого виборчого округу на Старовижівщині, що на Поліссі. Якщо коротко то люди кажуть/думають про таке:
1. Готові затягнути паски, обмежити себе у багатьох речах аби лише закінчилася війна. У кожному селі з цього починалася та закінчувалася розмова.
2. Жодних зрушень в країні ніхто не відчуває. Не скажу, що “нову владу” вже клянуть, але люди розчаровані, кажуть жодних відчутних змін немає. В першу чергу всіх хвилюють побори/хабарі/блат…
3. Не відчув якихось суттєвих політичних уподобань. Більше байдужість до всіх політиків. Порошенко толерують, але без великого оптимізму.
4. Найбільше “злі” за забезпечення державою армії. Тут можна почути в від простих сільських мужиків в адресу політиків/владців і просте слово “під…си”.
5. Всіх цікавлять і прості насущні питання: ціна на картоплю та молоко. З цього живуть, від цього і планують своє майбуття.

p.s. В одному селі мужик встав і каже: “Ти так гавкав та виїдав печінку цим регіоналам, що ми гордилися за тебе, бачили, що не боявся, а тепер щось не чути, видно, що став при владі”. От такі характеристики…

гузь

Далі буде)


Попередня новинаДо занону "Пагоня" зголосилося більше 60 білорусів Наступна новинаОзеро Поліське