1. Не варто зачіпати жінок, навіть якщо вони належать до Партії регіонів) Це буде викликати громадський осуд, що і власне сталося. Треба «займатись» тільки мужиками) От Ви бачили, що б хтось став на захист «тушок» Табалових яким дали пару раз вудкою по обличчі чи Лук’янова у якого запустили пляшкою? Але сам факт цікавий: регіонали розуміють, що у вільному Києві вже так просто спокійно вулицею не пройдеш, хтось може зацідити у вухо. Нагадую у Луцьку за Батьківщину, Свободу та УДАР у жовтні 2012 року проголосував 81% виборців – робимо висновки!?)

2. Дурнєва правильно попустили! І це треба було робити давно, а не розповідати, що треба засунути йому морквину у задній прохід. Наступного разу варто було б і відро коров’ячого лайна на голову вилити. До речі наступний раз напевне буде у тому ж Луцьку)

3. Всім активістам треба усвідомити один важливий чинник – береш участь у акції протесту, завтра проти тебе можуть відкрити кримінальне провадження, як це і сталося з вчорашніми «сніговими месниками», тому мусиш прикривати обличчя. Досвід участі в акції «Україна без Кучми!» давно це довів. Скільки б тобі не тикали відеозаписом де ти прориваєш кордони міліції, але коли в тебе прикрите обличчя довести, що це ти майже неможливо. Звичайно якщо ж свої не здадуть)

А в цілому все правильно, треба кочегарити і не впадати в песимізм, то людей мало, то лідери не ті, то ідеї і т.д. Все те, тільки прорив має бути у 2015, а зараз просто підготовка..


Попередня новинаМудак Наступна новинаПОЗОРИЩЕ!