вих № 25/07/11 від 25 липня

2011 року

Начальнику управління у справах сім’ї, молоді та спорту

облдержадміністрації

Зайченку М.О.

Депутатське звернення

Шановний Миколо Олександровичу!

В травні 2011 року в м. Луцьку стартувала підготовка до всеукраїнського музичного фестивалю «Бандерштат-2011», який цьогоріч відбудеться ювілейний, п’ятий раз. Організатор фестивалю – молодіжна організація «Національний Альянс».

«Бандерштат» – це фестиваль справжнього українського духу, який покликаний розбудити патріотичні почуття волинян. На захід ми запрошуємо гурти, митців, громадських діячів, що пропагують патріотичну пісню та українську культуру.

Місце проведення фестивалю – м. Луцьк. Це дуже важливо для громади міста, адже дозволить в більшій можливості залучити молодь до цього заходу. На фестивалі жителі міста зможуть глибше пізнати самобутню українську культуру, зустрітися із відомими громадськими діячами, митцями, журналістами, науковцями. Крім того, оскільки на фестивалі заборонено продаж алкогольних напоїв, він пропагуватиме здоровий спосіб життя серед луцької молоді.

Просимо Вас виділити на його проведення 20 000 грн. на оплату поліграфічних послуг (виготовлення біл-бордів, сіті-лайтів, плакатів, запрошень, тощо).

 

Депутат Волинської обласної ради                Ігор Гузь

 

ВІДПОВІДЬ