вих № 02/08/11 від 4 серпня

2011 року

Начальнику УСБУ у Волинській області

Мельниковичу В.А.

Начальнику МВ УМВС

Крохмалю Р.В.

Депутатське звернення

8 липня на електронну скриньку партії «За Україну!» було надіслано відеоролик на якому зображено як член громадської організації ЛММГО ЛКСМУ «Відродження» громадянин Кононовича здійснює стрільбу із, ймовірно вогнепальної, зброї по зображеннях Героїв України Романа Шухевича та Степана Бандери.

Даний відеоролик був надісланий із електронної поштової скриньки sasha_kononovich@list.ru, яка зареєстрована на користувача «Олександр Кононович» Також цей та інші подібні відеоролики розміщенні в мережі інтернет за адресою: http://www.youtube.com/watch?v=0uBHTwFxxmI

На цих відеороликах молодики під прапорами ЛММГО ЛКСМУ «Відродження» стріляють із різних видів зброї.

У зв’язку із тим що ролики пропагують екстремізм, насилля, політичну нетерпимість, закликають до конфлікту прошу Вас провести розслідування цього інциденту та притягнути винних до кримінальної відповідальності.

Прошу встановити кому належить зброя з якої стріляли молоді комсомольці, і чи зареєстрована вона належним чином. Перевірити чи немає постраждалих серед населення, адже як видно з відео стрільба проводилася в не призначеному для цього місці та без дотримання техніки безпеки.

Нагадую, що Роман Шухевич та Степан Бандера на даний час все ще лишаються  Героями України тому дії вчинені громадянином Кононовичем є наругою над державними символами та пам’яттю історичних особистостей.

Відеоролик додається.

 

Депутат Волинської обласної ради                         Ігор Гузь

ВІДПОВІДЬ