вих №15/09/11 від 15 вересня

2011 року

Прокурору Волинської області

     Гілю А. І.

Депутатське звернення

До мене, як депутата Волинської обласної ради, звернувся директор Музею історії сільського господарства Волині – Скансен Середюк О. М. з приводу порушення чинного законодавства.

У 2009 році на директора музею Олександра Середюка було зведено наклеп. Голова Рокинівської селищної ради п. Піскар М.М., разом зі своїми підручними звинуватила Середюка О. М. у скоєні злочину, якого він не вчиняв.

Матеріалипрокурорських перевірок, шляхом випробування архівних документів, рішення Луцького міськрайонного суду у Волинській області від 28.02.2011 року, висновки експертів відділу криміналістичних досліджень НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області № 377 від 01.09.2009 року документально підтверджують, що Державний Акт на право користування землею, виданий музею історії сільського господарства Волині на початку 90-х років виданий на законних підставах.

Правозахисник Василюк С.Ф. звернувся, представляючи інтереси Середюка О. М., до прокурора Волинської області п. Гіля А.І. з проханням дати належну правову оцінку та порушити кримінальну справу проти організаторів наклепу Піскар М.М. та Приймачука М.І. Проте, до сьогоднішнього дня жодної реакції  з боку прокуратури не було.

Прошу Вас відреагувати  на звернення Василюк С.Ф. та порушити кримінальну справу проти громадян Піскар М.М. та Приймачука М.І. за організацію наклепу проти директора Музею історії сільського господарства Волині – Скансен Середюка О. М

Копії документів додаються.

Наперед вдячний за розуміння.

Депутат Волинської обласної ради                            Ігор Гузь

ВІДПОВІДЬ