Начальник внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю Волинської облдержадміністрації Андрій Мельник через звинувачення на його адресу з боку депутата облради Ігоря Гузя у зриві сесії був змушений «спілкуватися» із правоохоронцями.

Андрій Мельник зізнався: «Недавно був у мене і представник органів внутрішніх справ за зверненням Ігоря Гузя стосовно того, що Андрій Мельник зірвав сесію облради 26 серпня».

«Після того, як Борис Петрович (голова ОДА Борис Клімчук, – ВН) представив мене колективу, я зібрав працівників управління у своєму кабінеті і озвучив їм тезу: «Я – член партії. Тут працюють ті люди, з якими був знайомий як пересічний партієць, заступник голови облорганізації Партії регіонів. Але не хочу, аби ви думали, що свою партійну приналежність прагну накласти на роботу цього управління. Сприймайте мене як керівника. Якою буде довіра в колективі, такою ефективною буде й робота». Цих принципів стараюся дотримуватися. Партійна приналежність не є домінуючим фактором у діяльності на посаді начальника управління», – переконує він

Водночас чиновник заперечив, що працівники управління телефонували депутатам напередодні сесії із проханням не приходити до зали.

«Представникові правоохоронних органів я відповів, що він може будь-кого в управлінні опитати, проаналізувати усі дзвінки з робочих телефонів – і не знайде жодного номера на підтвердження, що я чи хтось із підлеглих телефонував до когось із депутатів. У моєму мобільному є номери колег-депутатів, але звинувачувати мене в якомусь «обдзвоні» – безглуздо», – сказав Андрій Мельник.

Волинські новини


Попередня новинаПару слів про Каддафі Наступна новинаГузь: "Допоможемо депутатам стати більш публічними!"