cb-we2mwdsd8Депутат Волиньради Ігор Гузь звернувся з депутатським зверненням до начальника Управління СБУ у Волинській області Володимира Мельниковича та начальника УМВС України у Волинській області Петра Шпиги з приводу можливої наявності на території області диверсійної групи яка ставить за мету вчинення провокацій та політичної дестабілізації.

Подаємо текст депутатського звернення:

Начальнику Управління
Служби Безпеки України
у Волинській області
Мельниковичу В.А.

Начальнику УМВС України
у Волинській області
Шпизі П.П.

Депутатське звернення

До мене неодноразово звертаються схвильовані громадяни, щодо появи на території Волинської області російського диверсанта – Андрія Полякова-Ртищева.

Минулого тижня у багатьох засобах масової інформації та соціальних мережах поширювалася інформація, що у Луцьку може перебувати російський найманець Андрій Поляков-Ртищев задля здійснення провокацій та дестабілізації політичної ситуації. Про це зокрема йдеться в інформаційному повідомленні «У Луцьку може перебувати російський провокатор» на сайті ВолиньPOST від 25 квітня 2014 року. В даному повідомленні також розміщені фотографії Полякова, на яких він відкрито демонструє вогнепальну зброю.

Також, на своїй сторінці у соціальній мережі Вконтакті дана особа заявляє про наступне: «”Бэны”, “ПСы”, и прочие Майданутые нацики… Мне глубоко наплевать на всех вас, вы всё равно – отбросы Украины…и чем больше вас у меня засветится, тем легче вас будет ликвидировать впоследствии … НЕ ЗАБЫВАЙТЕ – что осталось совсем мало дней до Референдума… на котором вы и увидите плоды своей работы и её последствия))) Отдельная благодарность … этому городу, мне у вас хорошо отдыхается! АМБА». Цей текст він супроводжує фтотографіями ймовірно зробленими у місті Луцьку та смт. Олика Ківерцівського району, чим публічно засвідчує своє перебування та території області.

Сторінка Андрія Полякова-Ртищева у соціальні мережі Вконтакті – http://vk.com/id158135803

Прошу терміново відреагувати на інформацію, щодо перебування російського диверсанта на території Волинської області та проінформувати мене про вжиті заходи.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаДопомога Наступна новинаfb