Ігор Гузь звернувся до представників корпорації «Аверс» з пропозицією транслювати  телеканал ZIK на Волині через мережі кабельного мовника. Таке звернення було відповіддю на припинення роботи каналу у м. Нововолинськ,  після того як було знято критичну програму про мера міста  Віктора Сапожнікова.

Вже більше року в Львівській області працює телеканал ZIK. Канал позиціонує себе як незалежний засіб масової інформації, який випускає в ефір дуже гострі програми про представників місцевої влади незалежно від їх партійної належності. Зокрема в програмі «Хто тут живе?» журналісти проводять розслідування про статки мерів, суддів, держслужбовців, очільників правоохоронних органів, депутатів.

«Трансляція каналу ZIK на території області буде корисним для волинян, адже канал є дуже якісним і незалежним засобом інформації. В його ефірі виходять новинарні, аналітичні, розважальні програми на тему політики, економіки, культури, мистецтва тощо. Крім того це створить додаткову конкуренцію в середовищі місцевих телеканалів, а отже сприятиме професійному росту місцевих телевізійних ЗМІ» – заявив Ігор Гузь.

Депутатське звернення президенту ВАТ «Корпорація «АВЕРС» Величко О.В.


Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»


Попередня новинаІгор Гузь вимагає притягнути Андрія Мельника до відповідальності Наступна новинаІгор Гузь хоче, щоб на волинських телеканалах показали фільм про окупацію України «Золотий вересень. Хроніка Галичини 1939-1941»