Ось і відбулася очікувана 5-та зустріч із циклу «Персона» . Цього разу, 20 вересня, охочі мали можливість поспілкуватись з українським політиком, громадським діячем, депутатом Волинської обласної ради та членом бюро Волинського обласного осередку «ВО «Батьківщина», Гузем Ігорем Володимировичем.

Розпочалась зустріч із розповіді гостя про себе. Він повідав про свій шлях в політику, який розпочався із діяльності у спортивно-патріотичній громадській організації «Тризуб» імені Степана Бандери. Поступово, крок за кроком, Ігор Володимирович досягав нових вершин у політиці: став одним із наймолодших депутатів, спершу міської, а згодом і обласної ради.

Під час розмови, політик наголосив, що завжди був прихильником участі молодих людей у громадсько-політичній діяльності. Адже, в наш час, кількість активної молоді швидко зменшується. Більша частина т.зв. активістів за рік-два просто «здувається» і розходиться хто-куди: хтось поринає з головою в особисте життя, хтось – в кар’єру, і лише дуже незначна частина продовжує займатись громадською діяльністю. Також Ігор Володимирович зазначив, що потрібно мати правильну мотивацію та великі амбіції, не зламатись в складних ситуаціях та вміти «тримати удар», адже в політиці це, безумовно, дуже важливо. Окрім того, депутат поділився деякими секретами успішної громадсько-політичної кар’єри, дієвість яких він вже випробував на власному досвіді.

В кінці зустрічі гість дав учасникам декілька важливих порад. Зокрема, щоб у їхній діяльності був великий коефіцієнт корисної дії, тому що лише в цьому випадку усі витрачені сили не підуть на марне.

Загалом зустріч з Гузем Ігорем Володимировичем пройшла дуже  змістовно. Тож кожен із учасників дізнався для себе щось справді корисне та цікаве.

Батьківщина молода


Попередня новинаПросто немає слів... Наступна новинаБандерштат-2014