Депутат обласної ради, член партії „За Україну!” Ігор Гузь звернувся до правоохоронних органів з вимогою захистити студентів-учасників кампанії „Табачник-STOP!” від утисків з боку адміністрацій вищих навчальних закладів Волині.

Про це він заявив, виступаючи на позачерговій сесії Волинської обласної ради. Ігор Гузь повідомив, що до нього звернулися студенти найбільших вузів міста – Луцького національного технічного університету та Волинського національного університету ім. Лесі Українки – які поскаржилися, що окремі співробітники погрожують їм виключенням з вузів за участь у кампанії „Табачник-Стоп!”.

„Ще в області не змінилася влада, а хтось вже вважає, що кучмізм повернеться на Волинь,- заявив Ігор Гузь, – Вже студентів викликають і кажуть їм мовчати, бо якщо будуть протестувати проти Табачника, то не здадуть сесію”.

У зв’язку з цим, депутат облради від „За Україну!” звернувся до правоохоронців та керівника обласного управління освіти з вимогою втрутитися в ситуацію і не допустити тиску на студентських активістів.

Як відомо, в Луцьку розпочала свою роботу позачергова сесія Волинської обласної ради, на якій розглядається звернення до Верховної Ради та прем’єр-міністра з вимогою звільнення Дмитра Табачника з посади Міністра освіти та науки України.

В роботі позачергової сесії бере участь лідер партії „За Україну!” В’ячеслав Кириленко та народний депутат від групи „За Україну!” Володимир Карпук.


Попередня новина«За Україну!» ініціює розгляд питання про відставку Табачника на позачерговій сесії Волинської обласної ради - Ігор Гузь Наступна новинаВолинська облрада ухвалила рішення з вимогою звільнення Дмитра Табачника з посади міністра