Згідно паралельного підрахунку голосів представниками демократичних сил на Старовижівщині по округу №27 на місцевих виборах до Волинської обласної ради  впевнену перемогу здобув Ігор Гузь. Так, попередньо Ігор Гузь (Партія “За Україну!”) набрав 29 % голосів виборців (2,282 людини); Володимир Семенюк (Партія Регіонів) – 24% (1,862 людини); Лариса Корець (Партія “Реформи і Порядок”) – 19% (1,500 людей); Іван Шух (Народний Рух України) – 11% (857 людей); Тетяна Марченко (ВО “Свобода”) – 4% (370 людей).

Ігорем Гузем та предствниками його виборчого штабу були відвідані 23 з 26 дільниць на окрузі, на яких було складено близько п’ятнадцяти актів про порушення виборчого законодавства.  Зокрема, на ряді дільниць були відсутні автобіографічні довідки про кандидатів; на інших – виявлений надлишок бюлетенів.

На думку Ігоря Гузя, перемога його як представника демократичних сил краю є результатом підтримки демократичними політичними силами Старовижівщини та Волині загалом – партіїй”За Україну!”, “Батьківщина”, “Наша Україна”, Українська Народна Партія, Фронту Змін та УРП “Собор”.


Попередня новинаПартія Регіонів намагалась зняти Ігоря Гузя з виборчих перегонів Наступна новинаВеб-конференція з Ігорем Гузем на саті Волинської обласної ради