Про це під час сесії Волинської облради 5 квітня заявив депутат від «Фронту змін» Ігор Гузь. Власне, Волиньрада розглядала проект обласної програми протидії тероризму. Її представив заступник начальника УСБУ в області Віктор Уніга.

Однак, слово попросив депутат від «Фронту змін», колишній голова громадської організації «Національний Альянс» Ігор Гузь. Вийшовши за трибуну, він заявив, що активісти «Нацальянсу» нещодавно в приміщенні облради провели з’їзд. «Але ваші працівники чергували внизу і вимагали в охорони списки учасників», – звернувся він до Уніги.

Політик переконує, що співробітники спецслужби зараз начебто чинять психологічний тиск на активістів громадських організацій. Тому він попросив зініціювати зустріч керівника волинського УСБУ з представниками «молодіжок», аби в робочому порядку досягти порозуміння.

Також Ігор Гузь закликав працівників «політвідділів» СБУ збавити оберти. Мовляв, зараз в Україні розгортається протистояння між владою і опозицією, тож спецслужбі не варто у це втручатися.

«Мені дуже не хотілося б, аби СБУ тут, на Волині, поверталася у часи КГБ», – заявив Гузь.

Зрештою, депутати облради після спічу Гузя провалили програму протидії тероризму.

Західна інформаційна корпорація

 


Попередня новинаПОЗОРИЩЕ! Наступна новина«Еліта-центр» у Ковелі: прокуратура працює неефективно, – депутат