У відповідності до чинного законодавства депутат Волинської обласної ради  Ігор Гузь надав інформацію про свою депутатську діяльність за 2012 рік. За звітній період протягом 2012 року депутат Ігор Гузь  не пропустив жодної сесії Волиньради.

Взяв участь у двадцяти двох (із двадцяти чотирьох) засідань комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, за що був визнаний одним з найбільш дисциплінованих депутатів.

Направив до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів більше сотні депутатських звернень та запитів. Підняв питання, які стосувалися захисту прав людей, для цього була ініційована кампанія «Геть молочну мафію!». Організував громадську кампанію «Врятуємо Світязь!» аби привернути увагу до проблеми обміління озера Світязь, у зв’язку із розробкою Хотиславського кар’єру.

Протягом 2012 року провів прийом виборців в усіх населених пунктах виборчого округу №27 де він і був обраний депутатом, зокрема в  смт. Стара Вижва, селах Брідки, Мельники, Буцин, Журавлине, Мизове, Нова Вижва, Рудка, Хотивель, Борзова, Седлище, Черемшанка, Секунь, Грабове, Нова Воля, Сереховичі, Лісняки, Паридуби, Смідин, Мильці, Підсинівка, Соколище, Шкроби, Комарове, Ниці, Солов’ї.

Відповідно до звернень із «депутатського фонду» Ігоря Гузя була надана матеріальна допомога людям, які опинилися у складному становищі.

У звіті також подано приклади рішень, за які депутат голосував «за», а за які «проти». Зі звітами роботи депутата в обласній раді можна ознайомитись на офіційному сайті Ігоря Гузя за наступними посиланнями:

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаКомунікація Наступна новинаЗа Боруцького!