23 серпня у Ратному відбулися офіційні заходи з нагоди Дня прапора та Дня Незалежності України. У цих  подіях прийняв участь депутат Волинської обласної ради, єдиний кандидат в народні депутати України від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» та Всеукраїнського об’єднання  «Свобода» Ігор Гузь.

На заході також були присутні представники Ратнівського штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина», зокрема екс-голова Ратнівської РДА, депутат Ратнівської районної ради Адам Харлампович.

«Хотів вас щиро привітати з Днем прапора та найбільшим святом українського народу – Днем Незалежності, але не тільки від себе, а й від обласного штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина», а також від нашого лідера – Юлії Володимирівни Тимошенко, яка на превеликий жаль не може перебувати разом з нами», – звернувся до присутніх Ігор Гузь. Після цих слів, зал вибухнув оплесками.

 «Особисто для мене,  – продовжив Ігор Гузь,  – День Незалежності і День Прапора асоціюється із українським патріотизмом, але це не просто вишиванка, яка на мені чи на багатьох з тих, хто тут виступав, і не українські пісні,  а готовність відстоювати все українське. А що таке «українське»? Це найперше  – українська мова. Не хотілося звісно говорити про такі речі напередодні такого свята, проте сьогодні стоїть реальна загроза знищення нашої рідної української мови, зменшується її ареал поширення. Тому прошу усіх присутніх, незалежно від того хто до якої партії належить,  у захисті мови бути солідарними. Українська мова повинна бути єдиною державною мовою України! Ми повинні боротися за майбутнє нашого молодого покоління! Слава Україні!», – завершив свій виступ Ігор Гузь.

 Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь переплив Світязь задля порятунку Шацьких озер + ФОТО та ВІДЕО Наступна новинаДорогі волиняни! Вітаю Вас із Днем Незалежності України!