Ігор Гузь, депутат Волинської обласної ради та голова Волинського обласного осередку партії “За Україну!” став одним з ініціаторів підписання Декларації опозиційних до режиму Януковича політичних сил Волині. Підписання даного документу викликане посиленням тиску нинішньої влади як на політичну опозицію так і на українську державність та її незалежність.

28 вересня відбулася прес-конференція, на якій були присутні керівники волинських осередків наступних політичних сил: “За Україну!”, “Свобода”, ” “Народна Самооборона” – “Вперед Україно!”, “Батьківщина”, “Народний Рух України”, ПРП, КУН, УНП та УСДП.  Кожен з присутніх зазначив велику потребу в об’єднанні зусиль та координації дій як напередодні виборів так і в подальшому політичному житті Волині. Керівники присутніх політичних сил Декларацію підписали та скріпили партійними печатками.

Ігор Гузь зачитав Декларацію і зазначив про потребу зробиити все можливе, щоб не дати Януковичу та його поплічникам на Волині сфальсифікувати місцеві вибори 31 жовтня.


Попередня новинаКДБ в сучасній Україні Наступна новинаНа Старовижівщині влада почала кампанію по недопущенню перемоги Ігоря Гузя на місцевих виборах