Народний депутат від «Фронту Змін» Леся Оробець разом із депутатом Волинської обласної ради Ігорем Гузем провела зустріч із жителями Ратнівського, Шацького, Старовижівського та Ковельського районів.

Депутати-«фронтовики» 22 та 23 квітня, відвідали смт Шацьк, Ковель, Стару Вижівку та Ратне. Загалом зустрічі із депутатами відвідало близько 400 осіб.

Під час зустрічі із волинянами Леся Оробець розповіла про роботу опозиції в парламенті та про майбутні парламентські вибори. За словами народного депутата опозиційним депутатам надзвичайно важко працювати над новими законопроектами, адже провладна більшість ігнорує будь-які ініціативи опозиції.

«Але нам таки вдається працювати ефективно. Завдяки законопроекту про вищу освіту запропонованого «Фронтом Змін» на пів року було зупинено прийняття альтернативного освітнього законопроекту авторства Табачника, який відкриває шлях корупції у вищих навчальних закладах», – повідомила Леся Оробець.

Для того щоб якісно змінити наступний парламент України, на думку депутата, до влади мають прийти професіонали, які мають свою позицію і які готові працювати на Україну, а не на президента.

Після виступу Лесі Оробець перед людьми виступив депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь. У своєму виступі він значну увагу також приділив майбутнім парламентським виборам. Зокрема депутат повідомив, що опозиційні сили області вже довгий період працюють в тісній співпраці і знаходять порозуміння. Таке ж порозуміння є і на загальнонаціональному рівні.

«Політичні партії «Фронт Змін», «Батьківщина», «Свобода», Народний рух України, Партія “Реформи та порядок”, Народна Самооборона та «За Україну!» домовилися висунути в кожному мажоритарному окрузі єдиного кандидата від опозиції. Зараз також ведуться переговори і з «Нашою Україною» та УДАРом», – повідомив Ігор Гузь.

Прес-служба “Фронту змін”


Попередня новинаПрогульщик Наступна новинаВідкритий лист до засобів масової інформації та громадськості Волині