В пятницю, 22 червня у смт. Ратне було ініційоване обговорення програми обєднаної опозиції «За Батьківщину» «Справедлива держава. Чесна влада. Гідне життя.». Участь в обговорення взяв заступник голови обласного виборчого штабу, депутат Волиньради Ігор Гузь.

На захід завітали депутати Ратнівської районної ради та громадські активісти, котрим не байдуже майбутнє нашої держави. Серед активних учасників дискусії були:                 Адам Харлампович – керівник районного виборчого штабу, Володимир Ярмошук – керівник фракції «Батьківщина» у Ратнівській районній раді, заступник голови райради – Василь Півень та керівник депутатської групи «За демократичну Ратнівщину» Віталій Бірук.

Серед запропонованих змін до програми варто відзначити: можливість відкликання «мажоритарного» народного депутата не на рівні Центральної виборчої комісії, а на рівні Територіальної виборчої комісії; встановлення обмеження для кандидатів у народні депутати обиратися до Верховної ради не більше двох скликань підряд; категорична заборона продажу землі сільськогосподарського призначення; зняття депутатської недоторканості; збереження можливості отримання коштів за доглядом за дітьми з особливими потребами працюючими батьками.

Окрім того, керівництво районного штабу та депутат Волиньради Ігор Гузь відвідали з робочим візитом село Кортеліси, де поклали квіти до меморіального комплексу “Жертвам фашизму”, як шану з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни, що 22 червня вшановують на державному рівні. Після цього відбулася зустріч з мешканцями та працівниками сільської лікарської амбулаторії.

В селі Самари делегація відвідала дільничну лікарню, яку відстояла сільська громада і не дозволила владним структурам її «оптимізувати». Після цього відбулася зустріч з активом громади села Самари.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя

 


Попередня новинаВолиньрада звернулася до президента із вимогою ветувати «мовний» законопроект + ФОТО Наступна новинаКовель