Депутат Волинської обласної ради, член партії «Фронт Змін» Ігор Гузь звернувся до голови облдержадміністрації та бюджетної комісії облради із вимогою виділити кошти на утеплення дитячого садочка в Ратному.

Звернення депутата є реакцією на прохання керівництва Ратнівського дитячого яслі-садка № 1 допомогти із заміною вікон в садку. Як ідеться у зверненні незважаючи на проведені заходи по енергозбереженню,  в приміщенні садочка є великі втрати тепла через старі вікна, хоча вони щороку утеплюються. Температура іноді опускається до +15 – +16 градусів. Що є причиною хвороб дітей та скарг батьків. Ратнівська селищна рада, яка є власником приміщення, коштів на заміну вікон не має.
У зв’язку із цим Ігор Гузь звернувся до голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука та голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики Анатолія Грицюка з проханням віднайти можливість виділити з обласного бюджету 650 тис. гривень на заміну вікон в дитячому садку.
«Обласна рада мусить віднайти кошти на Ратнівський дитсадок, адже там вже пророблено колосальну роботу по енергозбереженню – замінені старі газові котли на нові, замінена зовнішня та внутрішня теплотраси та водопровід, закуплено додатковий котел на тверде паливо. Без заміни вікон вся ця робота не дає потрібного ефекту» – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба Волинського осередку«Фронт Змін»


Попередня новинаВиконавши вимогу Ігоря Гузя, в обласній раді встановили Wi-Fi зв'язок для журналістів Наступна новинаEX.UA