Ігор Гузь звернувся до ректора СНУ імені Лесі Українки Ігоря Коцана із вимогою заборонити продаж спиртних напоїв в студентському кафе «Ейнштейн», яке знаходиться у приміщенні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за адресою вул. Шопена, 24.

Ігор Гузь повідомляє, що до нього як до депутата неодноразово зверталися студенти зі скаргами на те, що в кафе «Ейнштейн» проводиться продаж алкогольних напоїв.

Депутат здивований: хто і на якій підставі міг дозволити облаштувати кафе з продажем алкоголю на території навчального закладу, адже  згідно п. 1.1 наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 136 від 08.02.2012 р. у приміщеннях та на території навчальних закладів категорично заборонено продаж та вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Крім того, відповідно до п.1.2 даного наказу керівники навчальних закладів зобов’язані негайно розірвати договори оренди (у разі їх наявності) з суб’єктами підприємницької діяльності, що здійснюють таку торгівлю в приміщеннях чи на території закладу.

Депутат звернувся до ректора, аби той вжив відповідних заходів та припинив продаж алкогольних напоїв у приміщеннях Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Також попросив, аби йому надали копію договору оренди відповідно до якого кафе «Ейнштейн» орендує приміщення Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за адресою вул. Шопена, 24.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь – найбільш дисциплінований депутат бюджетної комісії облради + ДОКУМЕНТ Наступна новинаІгор Гузь пірнав в ополонку на Йордан + ФОТО