Депутати обласної ради Ігор Гузь та Луцької міської ради Павло Данильчук взяли участь в пікетуванні прокуратури області. Вимога пікетувальників була одна – припинити політичні репресії в Україні. Ігор Гузь виступаючи перед пікетувальниками заявив, що політичні репресії, які розпочала сьогоднішня влада – це неприпустимо!

В цивілізованій європейській країні, якою є Україна, судити людей повинні за їх злочини, а не за політину приналежність до опозиції.

«Сьогоднішня влада бореться не з опозицією, вона бореться з народом! Адже народ підтримував на виборах і зараз підтримує тих політиків, над якими влаштували це ганебне судилище. Влада такими неправомірними кроками збурює проти себе народ і рано чи пізно він повстане!» – заявив Ігор Гузь.

На мітингу також виступали голова обласної організації партії «Батьківщина» Анатолій Грицюк, голова партії «Народний Рух України» Володимир Банада та представники інших партії та організацій.

Учасники пікетування одноголосно підтримали звернення до  Президента України з вимогою припинити переслідування опозиції.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

ФОТОРЕПОРТАЖ “ВН”


Попередня новинаІгор Гузь: «Я своїх позицій не змінював!» Наступна новинаГузя не турбує, що його депутати працюють на губернатора Волині