111Заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь з робочим візитом відвідав Рівненщину, де зустрівся з головою Рівненської обласної ради Михайлом Кириловим. Під час зустрічі була акцентована увага на ремонт дамби Хрінницького водосховища, яка знаходиться на межі двох областей. У конструкції дамби виявлено свищі, що в подальшому загрожує руйнуванню споруди.

Для вирішення даної ситуації, необхідно провести комплексне обстеження дамби та виділити з бюджетів Волинської та Рівненської областей необхідну суму коштів.

У зв’язку з тим, що велика кількість українців, зокрема рівненчан, не мають змоги цього річ відпочити у Криму, актуальність відпочинку на озері Світязь суттєво зростає. Зокрема Ігор Гузь зазначив, що для Волині цікава перспектива залучення представників рівненського бізнесу для розбудови закладів відпочинку, та в цілому  розвитку інфраструктури Шацьких озер.

Іншою темою яка цікавить депутатський корпус обох областей, є проблема незаконного видобутку бурштину як на Рівненщині так і на Волині. Зокрема була досягнена домовленість про спільну участь делегацій обласних рад у парламентських слуханнях з цього приводу, які незабаром мають відбутися в місті Києві.

На завершення робочої зустрічі, Ігор Гузь запросив депутатський корпус і керівництво Рівненської обласної ради відвідати фестиваль українського опору «Бандерштат-2014», який буде проходити у місті Луцьку 1-3 серпня.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаУ Луцьку презентували ініціативу «Волинь-2025» Наступна новинаСпівпраця