Ігор Гузь, депутат Волинської обласної ради та голова обласного партійного осередку «За Україну!» закликає волинських депутатів на найближчій сесії виступити проти законопроекту «Про мови в Україні», який на сьогоднішній день перебуває на розгляді у Верховній раді України.

В порядок денної найближчої сесії Волинської обласної ради Ігор Гузь обіцяє внести на розгляд звернення до Президента України та Верховної Ради з проханням переглянути доцільність введення подібних ініціатив, як таких які підривають українську державність та зазіхають на національні права та інтереси українців, титульної нації в Україні.

«Україна – це не провладна купка чиновників та депутатів. Це народ, який маю свою історію, мову, героїв та майбутнє. Народ, думку якого повинні поважати. Дана моя ініціатива є не лише депутатською думкою, але і позицією всіх волинян. Влада мусить взятися за розум, інакше її чекають дуже нелегкі часи», – зазначає Ігор Гузь з приводу своєї ініціативи.


Попередня новинаІгор Гузь подарував футболістам зі Смідина футбольну форму, а бібліотеці – книги про УПА + ФОТО Наступна новинаКДБ в сучасній Україні