Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, під час 34 сесії обласної ради, наголосив на необхідності скликання круглого столу щодо «он-лайн»-безпеки дітей і підлітків, а також дорікнув, що журналістів інтернет-видання «Перець по-ковельски» не допустили на пленарне засідання 33-ї сесії обласної ради. Ігор Гузь зауважив, що наразі діти мають доступ до будь-яких сайтів, які можуть –«травмувати їхню психіку… Пропагувати ксенофобію, педофілію, тощо…».

Отож він запропонував скликати круглий стіл та заохочувати батьків встановлювати на комп’ютерах своїх дітей спеціальні програми захисту.

Другим запитом Ігоря Гузя було нарікання, що на минулу сесію облради не допустили журналістів. Ігор Гузь послався на видання «Перець по-ковельськи». За його словами, представників ЗМІ не допустили, з остраху, щоб вони не висвітлювали «чергову епопею «грицюкізмів»». Ігор Гузь наголосив, що посилається на свідчення журналістів «Перця по-ковельськи»».

Волинська правда


Попередня новинаІгор Гузь: На Волині комсомольці активно боролись з ОУН-УПА Наступна новинаІгор Гузь: Я б запропонував тролейбусникам їхати в Київ до Уряду