Соціал-Національна Асамблея висловлює щиру подяку народним депутатам Андрію Михайловичу Павловському, Андрію Володимировичу Парубію та Івану Олександровичу Зайцю за готовність взяти на поруки затриманих членів організації “Патріот України” та СНА Бевза Сергія Васильовича, Шпару Володимира Миколайовича та Ігора Володимировича Мосійчука проти яких висунуто сфабриковане звинувачення в підготовці до терористичного акту.

Особливу подяку висловлюємо депутату Андрію Михайловичу Павловському за особисту присутність на суді, а також Ігорю Володимировичу Гузю за надану допомогу  при визволенні незаконно затриманих у м. Луцьк.

Вислювлюємо подяку депутатам Васильківської міської ради та меру Василькова Іващенку Сергію Григоровичу за готовність взяти затриманих патріотів на поруки.

Також дякуємо народним депутатам України Олеся Сергійовича Донія та Тараса Степановича Стецьківа за висловлену підтримку та готовніснть  надати необхідну допомогу незаконно затриманим.

Звертаємося до інших народних депутатів та депутів місцевих рад, яким небайдужа доля затриманих патріотів, надати необхідну допомогу, правову та політичну підтримку.

СНА


Попередня новинаІгор Гузь: "Підстав для затримання громадських активістів на Волині не було" Наступна новинаІгор Гузь вимагає притягнути Андрія Мельника до відповідальності