Депутат Волиньради Ігор Гузь закликав з трибуни Волиньради боротися проти режиму Януковича. Про це йшлося сьогодні, 4 листопада, під час сесії у стінах білого дому.

Обранець заявив, що його колишня партія «За Україну!» прийняла рішення про злиття з «Фронтом Змін».

А тому віднині він представляє у Волинській обласній раді саме цю політичну силу, та додав, що очолює й виборчий штаб фронтовиків. «Приємна новина для регіоналів. Поборемось», – зауважив він.

Окрім того, Гузь заявив, що зараз в Україні – злочинний режим Януковича. Він вважає, що влада закрила свої страхи за гратами, посадивши у в’язницю лідерку опозиції Юлію Тимошенко. Депутат розповів й про те, що всі псевдореформи підривають нашу державу. Він закликав усіх боротись та приєднуватись до акції фронтовиків «Україна без Януковича». Гузь запитав у голови Волинської ОДА Бориса Клімчука та голови Волинської обласної ради Володимира Войтовича, чи розуміють вони загрози такої влади.

Губернатор привітав депутата та зауважив, що він росте як політик. Коментувати ж політичну ситуацію – відмовився. «Іноді питання задаються просто, щоб задати», – зауважив він. Натомість очільник депутатів Войтович зауважив, що політичні заяви оголошуються в питання «Різне».

«Волинський інформаційний портал ОnLine»


Попередня новинаІгор Гузь: "Зменшення асигнування на будівництво спорткомплексу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою є неприпустимим!" Наступна новинаІгор Гузь оприлюднив списки чиновників, які безкоштовно отримали квартири у Луцьку