21 квітня працівники міліції взяли пояснення в депутата обласної ради Ігоря Гузя  щодо акції «Геть комуну! Геть Сталіна!».  Представник правоохоронних органів пояснив, що члени комуністичних організацій звернулися із заявою в міліцію з проханням порушити кримінальну справу проти Ігоря Гузя за організацію акції «Геть комуну! Геть Сталіна!». У зв’язку з цим міліція просить дати пояснення щодо подій які мали місце 11 квітня на Театральному майдані.

Чи буде порушена кримінальна справа проти депутата Гузя міліціонер не повідомив, зазначив лише що зараз триває з’ясування всіх обставин конфлікту, та встановлюється коло осіб які крім Ігоря Гузя можуть бути притягненні до відповідальності.

В свою чергу, партія «За Україну!» заявляє, що спроба комуністів притягти до відповідальності лучан які були учасниками акції «Геть комуну! Геть Сталіна!» – це не що інше, як тиск на політичних опонентів. Адже акція проходила мирно і жодних тілесних ушкоджень комсомольцям нанесено не було. Крім того ми маємо підозри що така посилена увага правоохоронних органів до цього незначного інциденту зумовлена тиском на них народних депутатів України від КПУ, один з яких вчора перебував в м. Луцьку.

Партія «За Україну!» заявляє, що буде захищати учасників акції «Геть комуну! Геть Сталіна!» в разі незаконного порушення проти них кримінальних справ.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»



Попередня новинаІгор Гузь висловився проти сусідства Центрального ринку із замком Любарта Наступна новинаГузь звинуватив Клімчука у переслідуванні опозиціонерів