Депутат Волинської облради Ігор Гузь давав свідчення працівникам карного розшуку міліції щодо конфліктної ситуації, яка склалася між двома обранцями громади: представницею «Батьківщини», журналісткою Валентиною Бліновою та регіоналом, начальником облуправління лісового та мисливського господарства Богданом Колісником.

Нагадаємо, депутат Волинської облради, журналістка Валентина Блінова після сесії ради 26 травня заявила, що інший обранець громади і, водночас, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник їй погрожував.

Блінова тоді розповіла ЗІКу: «Сьогодні після закінчення сесії обласної ради до мене підійшов начальник обласного управління лісового і мисливського господарства, депутат Волиньради Богдан Колісник. Він попередив мене погрозливим тоном, щоб я забула його прізвище».

«Я вважаю, що це є перешкоджанням у моїй депутатській і журналістській діяльності, і ці погрози ідуть через те, що я написала матеріали, які стосуються роботи державних підприємств обласного управління лісового і мисливського господарства. Зокрема, у них ішлося про бізнес сім’ї Колісників, який побудований саме біля державних підприємств», – зазначила вона.

Сьогодні, 14 червня, у соціальній мережі депутат облради Ігор Гузь виклав інформацію, що стосовно цього конфлікту давав свідчення працівникам міліції. У розмові з ЗІКом він підтвердив ці відомості. За словами Гузя, він спілкувався із представниками карного розшуку Луцького міськвідділу УМВС у Волинській області. Ігор Гузь гадає, що свідчення правоохоронцям даватимуть і інші депутати Волинської облради.

ZIK


Попередня новинаПОРТФОЛІО Наступна новинаОСОБИСТЕ