Сьогодні, 21 грудня, на пленарному засіданні Волинської обласної ради голова фракції «Фронт Змін» Ігор Гузь оголосив запити до керівників правоохоронних органів та до голови обласної ради.

На початку роботи сесії Ігор Гузь підняв питання стосовно  Рожищенського сирзаводу. Стало відомо, що ВАТ «Рожищенський сирзавод» збанкрутував, маючи перед волинянами велику суму заборгованості. Ігор Гузь вимагає у керівництва області звіту по цьому питанні, адже тема «молока» неодноразово піднімалося у стінах ради, де останні обіцяли взяти під контроль цю проблему.

Наступний запит був звернений до прокурора області щодо ситуації, яка трапилася під час виборчого процесу. Нагадаємо, що 9 жовтня, в ефірі телерадіокомпанії «Аверс» вийшов сюжет у якому йдеться, що в Старовижівському районі Волинської області були затримані невідомі особи, які мали намір розповсюджувати листівки проти кандидата у народні депутати Степана Івахіва. В сюжеті йдеться, що невідомі діяли, нібито, за вказівкою Ігоря Гузя та його помічника.

Ігор Гузь  перебуваючи на засіданні Старовижівської районної ради намагався розібратися в цій ситуації. Прокурор районну повідомив, що особи понесли покарання у вигляді штрафу. Депутат наполягає, щоб все-ж таки правоохоронні органи більш глибше розібралися в цій ситуації, знайшли замовників та покарали винних.

Останній виголошений запит стосувався зняття з посади одного із заступників голови Волинської обласної ради. На одного заступника витрачається сума понад 200 тисяч гривень в рік, Ігор Гузь переконаний, що це є неефективне використання коштів, адже інтенсивної роботи заступників не видно.

Проте усі виголошені запити Ігоря Гузя провладна більшість не підтримала. До слова, попередні звернення на минулих сесіях депутата  Партії Регіонів теж свідомо ігнорувала.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя

 


Попередня новинаІгор Гузь: "Виборці дали мені багато домашніх завдань" Наступна новинаДовибори депутатів Волиньради - диспозиції...