Депутат Волинської обласної ради від партії «Фронт Змін» Ігор Гузь запропонував на сесії прийняти рішення про обов’язковий звіт по цільових програмах, що фінансуються обласної радою.

Доповідаючи з проекту рішення «Про форму щорічних звітів виконання Програм, що фінансуються з обласного бюджету» Ігор Гузь наголосив на тому, що це питання є нагальним і дуже важливим, оскільки обласна влада постійно приймає і продовжує дію багатьох програм, однак донині про їх виконання ніхто не звітував.

«У питанні звіту кожен підходить так як хоче. Усі програми які пропонуватимуться для прийняття обласною радою будуть мати єдину нормальну форму звіту. Це не політичне питання це системне питання», – наголосив Ігор Гузь

Проте провладна більшість в обласній раді, яка контролюється безпосередньо головою обласної державної адміністрації Борисом Клімчуком не підтримала цю ініціативу. Зокрема депутати від Партії Регіонів утрималися від голосування, або  не голосували.

«Фактично сьогодні склалася парадоксальна ситуація – обласна рада виділяє кошти на програми, але не хоче якісно контролювати їх виконання та витрати бюджетних коштів», – заявив Ігор Гузь.


Попередня новинаБудьте уважні... Наступна новинаМи її втратили