Вночі з 24 на 25 жовтня невідомі зловмисники порізали  чотири колеса автомобіля помічника кандидата у народні депутати Ігоря Гузя.

Про інцидент дізналися вранці.  Автомобіль цілу ніч стояв біля стін офісу партії «Батьківщини».  На місце події викликали правоохоронців, котрі зафіксували факт пошкодження транспортного засобу. По цьому факту буде проводитися  дослідча перевірка.

Помічник кандидата Андрій Хведчак вважає, що це спроба  залякати та перешкодити діяльності штабу Ігоря Гузя.

«Я пов’язую це зі своєю діяльністю в якості помічника кандидата у народні депутати Ігоря Гузя. Вважаю, що ці дії направлені на те, щоб залякати і водночас нейтралізувати моє переміщення по округу. Можливо це реакція на інцидент, котрий трапився кількома днями раніше, коли ми блокували автомобіль переслідувачів Ігоря Гузя. Один із присутніх тієї події, котрий назвався братом водія, мені погрожував, що поговорить зі мною інакше та в іншому місці»,  – прокоментував ситуацію Андрій Хведчак.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя



Попередня новинаЛист у підтримку єдиного опозиційного кандидата Ігоря Гузя від авторитетних людей виборчого округу №21 Наступна новинаЮлія Тимошенко: "Не віддайте їм жодного голосу!"