8 червня у Ратному відбулося засідання районного виборчого штабу Об’єднаної опозиції «За Батьківщину!» за участі депутата Волиньради, заступника керівника обласного штабу Ігоря Гузя.

Керівником районного виборчого штабу став депутат районної ради, екс-голова Ратнівської РДА Адам Харлампович. Його заступником став керівник фракції ВО «Батьківщина» у районній раді Володимир Ярмощук. Серед першочергових завдань штабу стало налагодження ефективної співпраці з партнерами по опозиційній діяльності – Всеукраїнським об’єднанням «Свобода». Окермо було розглянуто питання взаємовідносин з політичними партіями УДАР, Наша Україна та Українська народна партія.

Серед найближчих заходів районного штабу стане проведення круглого столу для обговорення проекту виборчої програми Об’єднаної опозиції, що була презентована на опозиційному форумі у Києві 12 травня цього року. Окрім того, найближчим часом у Ратному відбудеться Народне Віче «За мову, за Україну», де громадськість висловить свою незгоду з спробою прийняття українофобського мовного закону.

Ігор Гузь ознайомив присутніх із стратегією виборчої кампанії. Також він повідомив про приїзд на Ратнівщину ряду народних депутатів, що представляють Об’єднану опозицію. Зустрічі з ними відбудуться не тільки у районному центрі, але й у великих селах.

Депутат Волиньради також задекларував, що бере під особистий контроль перебіг кримінальної справи до якої причетний екс-голова Ратнівської РДА Валерій Трикош, котрого звинувачують в отриманні хабара в розмірі 25 тисяч доларів США.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаМовна акція: організаційні висновки Наступна новинаУ Луцьку відбулося Народне Віче «За мову! За Україну!» + ФОТО та ВІДЕО