Вітаємо Вас на веб-сайті заступника голови Волинської обласної ради Ігоря Гузя. Тут Ви зможете ознайомитись з його біографічною довідкою, політичною командою, інтерв’ю та власними статтями. Окрім того, на сайті Ви зможете знайти фотоматеріали та відеосюжети за участі Ігоря Гузя.

За допомогою розділу «Архів» є можливість віднайти ті новини, які пов’язані з діяльністю Ігоря Гузя починаючи з 2005 року. Розділ «Виборчий округ» подає перелік населених пунктів, що увійшли до округу № 21, а також карту.

Варто виокремити розділ «Депутатська діяльність». У ньому розміщені депутатські запити та звернення, ініційовані Ігорем Гузем заяви та інформація про використання «депутатського фонду», а також звіт депутата про його роботу. Для зручності на сайті працює інтернет-приймальня, за допомогою якої можна поставити своє питання чи надати пропозицію, і відразу направити її до помічників-консультантів Ігоря Гузя.

Для молодої аудиторії, котра користується соціальними мережами, подано зареєстровані аккаунти депутата, за допомогою яких можна отримувати інформацію в онлайн режимі.

Для відвідувачів з-поза меж України є можливість переглянути сайт іншими мовами за допомогою сервісу компанії Google.

Раді Вас бачити на сайті та сподіваємось на плідну співпрацю.

Команда розробників веб-сайту www.guzj.info


Попередня новинаХлопці Наступна новинаГубернатор робить все можливе, щоб задушити протест на Волині, - депутат