Один з лідерів партії «Батьківщина» Олександр Турчинов особисто вручив партійний квиток об’єднаної політичної сили голові Волинської облорганізації «Фронту Змін» Ігорю Гузю. Про це йшла мова під час прес-конференції 17 червня, організованої партією «Батьківщина».

Очільник Волинської облорганізації «Батьківщина» Григорій Пустовіт розповів про процес об’єднання партій, наголосивши на тому, що він пройшов спокійно і без особливих конфліктів та протиріч.

«Ігор Гузь отримав партійний квиток «Батьківщини» з рук Олександра Турчинова. Також він став членом контрольно-ревізійної комісії, в якій представлятиме Волинську область разом із Петром Кравчуком. Повірте, це дуже поважний орган у партії», – зробив політичний комплімент своєму новому однопартійцю Григорій Пустовіт.

Також голова Волинської «Батьківщини» повідомив, що найближчим часом пройдуть обласні та районні конференції, під час яких відбудеться вступ депутатів місцевих рад до лав єдиної партії.

На прес-конференції, крім Григорія Пустовіта та Ігоря Гузя, були присутні також голова ПРП Олександр Мартинюк та «рухівець» Володимир Банада. Останні двоє оголосили про свій намір долучитися до «Батьківщини». Хоча Олександр Мартинюк визнав про можливі проблеми у «Партії реформи і порядок» у Турійській райраді.

Вголос


Попередня новинаБатьківщина Наступна новинаВолинське керівництво МВС кінцево втратило глузд