dscf5915Сьогодні, 24 квітня зуступник голови  обласної ради Ігор Гузь взяв участь у відкритті виставки “Українська весна». «Українська весна» – художня виставка із такою назвою відсьогодні експонується у редакції газети «Волинь-нова». Свої твори представляють три сестри: Ксенія таІванна Дацюк, а також Олена Звягінцева із села Затурці Локачинського району. Усі вони вихованки Інституту мистецтв СЄНУ ім. Лесі Українки.

Із відкриттям експозиції юних мисткинь привітали заступник голови обласної ради Ігор Гузь, заступник начальника управління культури ОДА Валерій Дмитрук, редактор «Волині-нової» Олександр Згоранець та колектив видання, а також наставники художниць.

«Мистецтво покликане згладжувати тривожні думки, які є сьогодні у кожного з нас у кожного відвідувача редакції газети «Волинь-нова». Це плюс, що є молоді люди, які творять, завдяки мистецтву ми переборемо усі труднощі, і я переконаний, що буде новий поштовх до нашої перспективи», – сказав у своєму виступі заступник голови облради Ігор Гузь.

Художниці працюють в жанрі іконопису, натюрмортів, пейзажів та портретів. У їхніх полотнах відчувається енергетика, образи здаються живими й динамічними. Нинішня експозиція цікава оригінальними портретами Тараса Шевченка. До слова, у подарунок від представників влади мисткині отримали календарі із зображенням великого Кобзаря.

dscf5921

dscf5881

dscf5883

dscf5886

dscf5892

dscf5898

dscf5901


dscf5909

 

 

Волинська обласна рада


Попередня новинаБасейн Наступна новинаЛуцьк вчора дав жару!