Волинська обласна державна телерадіокомпанія утискає опозиційних депутатів – так вважає депутат Волинської обласної ради, голова обласного осередку партії «За Україну!» Ігор Гузь. З 2010 року, коли Президентом України став Віктор Янукович Ігоря Гузя, як депутата обласної ради, жодного разу не було запрошено для виступу в ефірі телерадіокомпанії.

В травні Гузем було направлено листа із проханням надати йому, як депутату обласної ради та  депутату Луцької міської ради голові фракції партії «За Україну!» Павлу Данильчуку протягом червня півгодинного ефіру для звіту перед виборцями про їх депутатську діяльність. Але в такому виступі депутатам було відмовлено. Натомість їм запропоновано виступити лише в листопаді 2011 року. Фактично керівництво телерадіокомпанії пропонує опозиційному депутату звернутися до виборців один раз на два роки!

Слід пам’ятати, що ВОДТРК є державною компанією та фінансується зокрема і з обласного бюджету, а отже зобов’язана згідно із чинним законодавством надавати ефір для всіх депутатів обласної ради для висвітлення їх роботи перед виборцями. Фактично виборці своїми податками і утримують цю телерадіокомпанію, тому мають право чути і бачити тих депутатів яких вони обрали.

«Я вважаю що у ВОДТРК процвітає цензура, адже провладні депутати та чиновники регулярно з’являються в ефірах каналу, а ось опозиціонерів не пускають!» – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»



Попередня новинаУ Луцку абмяркуюць супрацоўніцтва Брэстчыны і Валыні (Аудіо) Наступна новинаДэпутаты Валыні ствараюць групу ў падтрымку Беларусі + Аудіо