Волинська влада відмовляється від відкриття реабілітаційного центру на базі закритої школи у селі Грабове Старовижівського району. Про це стало відомо під час 22-ої сесії Волиньради 8 листопада. Як розповів депутат облради Ігор Гузь, минулого року у селі Грабове закрили малоукомплектовану школу.

Аби приміщення, яке вже рік тому було у «гнітючому» стані, не пропало, на його базі запропонували відкрити реабілітаційний центр для дітей з вадами.

«Була обіцянка вашого заступника Курилюка (Олександр Курилюк, – заступник голови Волинської ОДА, – ред.), що будуть використані всі можливості, щоб нормальні приміщення не пропадали, і обіцянка розглянути можливість функціонування у цьому приміщенні реабілітаційного центру для дітей із вадами», – звернувся Ігор Гузь до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука.

Утім, зі слів депутата, за рік це питання не зрушилося з місця. «Приміщення нормально не законсервували, а там ще рік тому підлога валилася. Я думаю, що ще трохи часу, і це приміщення ми не піднімемо», – висловився Гузь.

Губернатор Волині зазначив у відповідь, що дасть доручення місцевій владі відшукати кошти для «пристойної» консервації приміщення школи у Грабовому. «А майбутній владі я побажаю великих успіхів в питаннях дітонародження», – додав він.

До того ж, Борис Клімчук подякував мешканцям села за те, що усі разом погодилися возити своїх дітей у школу в іншому населеному пункті. «Ми не закривали. Це честь і хвала вам», – зазначив очільник Волинської ОДА.

ВолиньPOST


Попередня новинаІгор Гузь: "Сьогодні у Гараздженському лісі здійснюють масову вирубку лісу, а завтра будуватимуть?" + ФОТО Наступна новинаРодина Миколи Куделі чекає на квартиру вже 6 років