Завершуючи розгляд питань порядку денного Х сесії Волинської обласної ради депутат від «Фронту Змін» Ігор Гузь не стримався, і в чергове підняв проблему «кнопкодавства», яка на сьогодні стає звичним явищем в роботі обранців.

«Якщо й надалі траплятимуться випадки, як оце Карпюк минулого пленарного засідання бігав між рядами і натискав на кнопки відсутніх депутатів – я не виключаю, що у такому випадку дійде до кулаків», – пригрозив Ігор Гузь звертаючись до голови обласної ради Володимира Войтовича та депутатів від «Партії Регіонів».

На що Володимир Войтович відповів, що не має таких важелів впливу на жодного депутата вказувати комусь виймати картки обранців ради, якщо той відлучився на 15 хвилин перекусити чи то пак, ще у якихось своїх справах.

Варто зауважити, що попередньо, голосуючи за прийняття рішення про внесення змін до регламенту роботи Волинської обласної ради депутати погодили видачу карток «під особистий підпис» не на кожне пленарне засідання під час реєстрації, а «на час роботи сесії».

“Під прицілом


Попередня новинаБаски Наступна новинаНавіть у президії під час сесії Волиньради виявили «піаніста». Войтович не сперечався