dd58118af4911823040706fd93017За гроші зібрані оргкомітетом на фестивалі “Бандерштат” обладнають броньований автомобіль для батальйону “Айдар”.


Про це написав на сторінці у Facebook заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь.

За його словами, спеціалісти вже готують техніку для відправки у зону АТО.

Також Гузь повідомив, що допомагає “переганяти” черег кордон автомобілі для АТО. “Постійно допомагаю преревозити через кордон позашляховики для добровольчих батальйонів, що воюють в зоні АТО. Для батальйону “Київ-1″, Добровольчого українського корпусу та інших підрозділів”, – пише Ігор Гузь.

Він додає, що “по факту все це здійснюється нелегально. Держава так і не розробила ефективний механізм для перевезення таких авто з-за кордону, без довготривалої затримки та бюрократичних перепон”.

Щоб легалізувати постачання автомобілів, Гузь пропонує “просто фіксувати заявки від військових підрозділів та давати можливість волонтерам згідно цих заявок ввозити транспортні засоби, а далі контролювати їхнє доправлення в зону АТО”.

ВолиньPost


Попередня новинаВідчуваю себе контрабандистом... Наступна новинаІгор Гузь ініціював рішення щодо звільнення від сплати за комунальні послуги родин учасників АТО