Я завжди дивувався радянським підходам до вирішення будь-яких питань окремих представників освітянської галузі… Час йде, а все залишається на місці.

Ну абсолютно типова ситуація. Є навчальний заклад – Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Звернулись окремі викладачі та студенти, кажуть в коледжі абсолютний бедлам, є багато претензій до фінансової звітності директора і взагалі маса порушень чинного законодавства.

Що має зробити депутат? Правильно, звернутись в правоохоронні органи та залучити до цієї справи ЗМІ. На черговій сесії Волиньради мій запит був оголошений, про те, не був підтриманий регіоналами та сателітами. Вчора я його оформив як звернення, а також розіслав у ЗМІ.

А вже сьогодні в цьому коледжі відбулась педагогічна рада, де переглянули відео з сесії Волиньради, підготували звернення у різні інстанції, заставили усіх працівників підписатись проти «злочинних дій» депутата Гузя та пообіцяли подати до суду.

Як в старі добрі радянські часи) Отак і живемо)

p.s. Наразі вважаю, що цією справою треба зайнятися прискіпливіше, підключити народних депутатів та Генеральну прокуратуру.


Попередня новинаІгор Гузь вимагає провести перевірку діяльності керівництва навчального закладу Наступна новинаПовернувся з Локач, де регіонали спіймали облизня