Місто Южноукраїнськ Миколаївської області. Населення 40 260 осіб. Єдине місто у цьому краї де міським головою обрали представника ВО «Батьківщина» Андрія Стуліна. Більше того цікавий розклад сил у міськраді: Батьківщина – 15 депутатів, Партія регіонів – 15 депутатів, Фронт Змін – 2 депутата, КПУ – 2 депутата, Сильна Україна – 2 депутата.

Так от на днях, абсолютно незаконно, без відповідного депутатського кворуму міського голову позбавляють повноважень. З допомогою міліції ламають двері його кабінету і викидають самого мера та його прибічників на вулицю.

ДЕ В ЦЕЙ ЧАС ОПОЗИЦІЯ? Де 150 депутатів з фракцій БЮТ та НУНС у Верховній раді? Де всеукраїнські ЗМІ? Де посли іноземних держав? Де в кінці-кінців група підтримки депутатів місцевих рад з інших регіонів котрі мали б підтримати колегу? Пам’ятаєте вибори міського голови у Мукачево? Де по суті тодішня опозиція виграла, зокрема за рахунок масованого десанту з інших регіонів країни, в тому числі і участі, на той час лідера опозиції Ющенка, а коли влада пішла на розбій – довела українцям про цей «безпрєдєл». Чи не тоді починалась Помаранчева революція?

Треба активізовуватись браття бо буде хана…


Попередня новинаМи її втратили Наступна новинаПрокурори, ох ці прокурори… Дубль два...